Toimitusehdot & Tietosuojaseloste

Electric Wheel Company Oy:n toimitusehdot

Voimassa 4.6.2018 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Electric Wheel Company Oy (2849101-6). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.electricwheelcompany.com/shop ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen tuotelistauksen
  • Laskun loppusumman
  • Veroerittelyn

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön, mikäli olet rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi ennen tilausta tai tilauksen aikana.

Saat Paytrail Oyj:ltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä. Ole yhteydessä Paytrailiin (020 718 1830 / asiakaspalvelu@paytrail.com) mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express, MobilePay, Collector lasku- ja osamaksutavat, Paytrail-tili. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

——————

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj https://www.paytrail.com (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

——————

 

Toimitustavat ja -aika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pyrimme toimittamaan tuotteet seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisen jälkeen, mikäli tuotetta on varastossa. Tilaus toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla valitsemaasi toimituspisteeseen. Kulut toimituksesta riippuvat tilauksen kokonaiskoosta ja kollien määrästä. Toimituksen kulut ja vaihtoehdot esitetään ostoskori- ja kassasivulla. Toimitustavaksi voit valita:

  • Nouto myymälästä
  • Matkahuolto

Tilauksen suuri koko ja kollien suuri määrä saattavat rajoittaa toimitustapoja. Tilaukselle saatavat toimitustavat esitetään ostoskorissa sekä kassalla.

Voit seurata lähetystä tilausseurantakoodin avulla, joka toimitetaan tilauksen lähetysvahvistuksessa. Tämä edellyttää, että toimitustapana on Posti, Matkahuolto tai DHL.

Kuljetusyrityksen toimitusaika tilauksesta riippuu toimituspäivästä ja toimitustavasta. Myymälästä noudettavat tilaukset ovat noudettavissa seuraavana liikkeen aukiolopäivänä tilauksesta, mikäli tuotetta on tilaushetkellä varastossa. Postin ja Matkahuollon toimitustavoilla tehdyt tilaukset toimitetaan keskimäärin 1-7 arkipäivän kuluessa lähetyksestä.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ennen tilauksen palauttamisesta on otettava yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@electricwheelcompany.com, annamme lisäohjeet palautusta varten.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@electricwheelcompany.com.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio logistiikkakumppanille.

Tuotteita koskevat niille määritellyt takuuehdot. Takuuehdot tuotteittain ovat nähtävillä tuotekuvauksissa. Takuuehdot ovat myös nähtävissä käyttöohjeissa, erillisessä takuulomakkeessa tai valmistajan osoittamassa verkko-osoitteessa.

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tietosuojaseloste

Electric Wheel Company Oy:n markkinoinnin ja myynnin järjestelmät

4.6.2018
Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

1. Rekisterin pitäjä

Electric Wheel Company Oy, jäljempänä ”EWC”.

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Antti Koskinen
Siltasaarenkatu 3
00530 Helsinki
Finland
Yhteydenotot EWC:n asiakaspalvelun kautta: asiakaspalvelu@electricwheelcompany.com

3. Rekisterin nimi

Electric Wheel Company Oy:n markkinoinnin ja myynnin järjestelmien tietorekisteri.

4. Tietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään myyntiin, markkinointiin, suoramarkkinointiin, profilointiin ja markkinoinnin kohdistamiseen asiakkaille, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, kyselyiden toteuttamiseen sekä tilastointiin liittyviin tarkoituksiin.
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:ään.

5. Rekisterin tietosisältö

EWC:n markkinoinnin ja myynnin järjestelmään tallentuvat:

– Etunimi
– Sukunimi
– sähköpostiosoite
– Puhelinnumero

Lisäksi rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja, jos henkilö tietoja EWC:lle luovuttaa:

– Yrityksen nimi
– Osoitetiedot
– Tiedot postituslistoille liittymisistä
– Sivuston käyttötiedot sisältävät www.electricwheelcompany.com ja www.rideonwheel.fi- sivuston osalta vierailutietoja, kuten millä sivuilla rekisteröity on vieraillut.

6. Henkilötietojen säilyttäminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun asiakkuussuhde on aktiivinen. Tämän jälkeen tietoja voidaan säilyttää, mikäli tähän on annettu suostumus. Emme käsittele yli kaksi vuotta vanhoja henkilötietoja, mutta säilytämme tiedot ostohistoriasta kirjanpitoa varten. Jos toivot henkilötietojesi poistoa ennen tämän ajan umpeutumista, tai et halua enää vastaanottaa sähköistä viestintää uutiskirjeiden tai tekstiviestien muodossa, voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain, ja hoidamme asian viipymättä kuntoon.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

EWC:n asiakkaiden osalta tiedot saadaan Asiakkaalta itseltään hänen edustamansa yrityksen/ yhteisön solmiessa sopimuksen EWC:n kanssa tai Asiakkaan muokatessa tietojaan. Näin toimiessaan Asiakas hyväksyy tietojensa käytön tämän rekisteriselosteen kohdan 4 mukaisessa tarkoituksessa.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa ja samaan konserniin kuuluville yhtiöille.

9. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää lain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot on suojattu asianmukaisesti sähköisesti sekä fyysinen pääsy on rajoitettu ja valvottu. Rekisterin käyttö on rajoitettu ja jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. EWC:n henkilöstöllä ja EWC:n lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

11. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti tai sähköisesti kohdassa 2 mainitulle rekisterin yhteyshenkilölle. Tarkastuspyynnön voi tehdä maksutta kerran vuodessa.

12. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Tietojen korjaamiseksi rekisteröity voi ottaa yhteyttä EWC:n asiakaspalveluun asiakaspalvelu@electricwheelcompany.com.

13. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Kun mahdolliseen asiakkuuteen liittyvät lakisääteiset velvoitteet ovat päättyneet, voidaan asiakkaan tiedot poistaa kirjallisen pyynnön perusteella.
Tietojen poistamiseksi rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä kohdassa 2 mainittuun rekisterin yhteyshenkilöön.